Retreat i Nord

Retreat i Nord

Fra 1981 har 'Andreasstiftelsen - Retreat i Nord' arrangert retreater i Nord Norge. Retreaten er stedet for å laste av det som tynger og ta inn ny kraft fra Han som inviterte oss avsides.

Adresse: Ekornsvingen 18, 9510 Alta   Telefon: Telefon:40862808   Epost: [email protected]  


Tilbud

Våre retreater arrangeres  på gården Punsvik utenfor Ballangen.

Velkommen på retreat

Andreasstiftelsen, Retreat i nord, ønsker å hjelpe mennesker til indre samling og ettertanke. Det skjer gjennom en daglig rytme som gir indre ro, skjerper sansene og åpner for Kristus.

Vi praktiserer en enkel Jesusmeditasjon.

Det forutsettes ingen forkunnskaper eller meditasjonserfaring; kunetåpentoglyttende hjerte og sinn.

Ordet betyr tilbaketrekning, og i kristen sammenheng bruker vi det om å ta seg tid til å være stille for å søke Gud. Når vi har en retreathelg, som vi her inviterer til, er det for å gi mulighet for at vi sammen kan søke. I stillheten i naturen, gjennom en åpen Bibel og i bønn, ligger muligheten både til å møte oss sjøl og vår Herre. Å være stille sammen kan være uvant, men også berikende når vi ønsker å gå i sammen retning, for å lære Ham bedre å kjenne.

Her får du ditt eget rom, får delta i et dagsprogram og gå til dekket bord. Vi gir også mulighet for personlig samtale og forbønn. Om kvelden samles vi til delesamtale slik at de som vil kan si litt om dagens erfaringer, og nye ting en har sett gjennom Jesusmeditasjonen.

Jesusmeditasjon er å gi seg tid til å leve seg inn i en bibeltekst der Jesus er hovedpersonen.

I år har vi to typer retreat. I juni holder vi oss rundt gården her, og på høsten er det en retreat hvor vi bruker lørdagen til en liten topptur. De som ikke ønsker å gå så langt, kan sjølsagt velge et enklere opplegg

Stedet

Punsvik ligger like sør for Narvik, utenfor Ballangen langs riksvei 819.

Kommunikasjon

For nærmere informasjon og påmelding:

Unn Harriet og Ole Punsvik, mobil: 911 13 635, e-post: [email protected]

Egil M. Johannessen, Ekornsvingen 18, 9510 Alta, mobil 40862808 e-post: [email protected]  

Øystein Skille (Regnskapsfører) Mobil: 91142665, e-post: [email protected]

Eier

Andreasstiftelsen – Retreat i Nord

Formål

Andreastiftelsen er en selvstendig, tverrkirkelig stiftelse som har til formål i bønn og arbeid å fremme Kristussentrert retreatvirksomhet i Nord Norge etter mønster fra Sandomstiftelsen. Grunnlaget for stiftelsen er Jesu ordre om å kalle og lede mennesker inn i et personlig fellesskap med ham.

Kalender