Institutt for Sjelesorg, Modum Bad

Institutt for Sjelesorg, Modum Bad

Institutt for Sjelesorg på Modum Bad er et godt sted å komme til. Vi tilbyr kristen sjelesorg, veiledning og utdanning/kurs i sjelesorg.

Adresse: Einar Lundbysvei 13, 3370 VIKERSUND   Telefon: 32749830   Epost: [email protected]   Nettside: sjelesorg.no  


Tilbud

Vi ønsker å være med i fagutvikling og forskning innenfor sjelesorgfaget. 

Retreat:
Retreat handler om å senke skuldrene.
Om å ta et skritt til siden.
Retreat er enkelhet, stillhet og konsentrasjon

Rekreasjonsopphold:
Ønsker du et pust i bakken – med samtaletilbud, undervisning og hvile? Da kan noen dager på Institutt for Sjelesorg i vakre omgivelser være noe for deg! Både enkeltpersoner og par kan komme på rekreasjonsopphold. 

Kurs og videreutdanning:
Vi tilbyr en rekke kurs innen sjelesorg – både enkeltstående kurs med en åpen målgruppe, og videreutdanninger med studiepoeng i samarbeid med MF og VID.

Veiledning:
Vi tilbyr arbeidsveiledning, stabsdager og veiledning i grupper eller individuelt.

Seminar/fagdag:
Våre lokaler og fasiliteter egner seg ypperlig til seminarer og fagdager. Vi kan tilby skreddersydd undervisning, refleksjons- eller veiledningsgrupper, enkeltsamtaler, tidebønner og måltider etter deres ønsker.

RoB:
Ressurs- og Beredskapstjeneste er et tilbud om en ressurs- og beredskapstjeneste til organisasjoner og kirkesamfunn som driver misjons- og bistandsarbeid, og har ansatte i utlandet eller i Norge.

Stedet

Institutt for Sjelesorg (IFS) ble innviet i 1975. Frem til 2016 het stiftelsen Institutt for Sjelesorg, Einar Lundbys stiftelse.

Navnet var knyttet til legen og sjelesørgeren Einar Lundby, som sammen med psykiater Gordon Johnsen, leder på Modum Bads nervesanatorium og prest Peder Olsen, var initiativtaker til oppstarten av stedet.

Lundby hadde tidligere drevet Solborg kristne hvilehjem på Jevnaker. Da Solborg ble solgt, ble inntekten av salget brukt som startkapital for Institutt for Sjelesorg. Deres ønske var at Institutt for Sjelesorg skulle være et sted der mennesker kunne komme for å samtale om helt normale utfordringer og problemer. I tillegg ønsket de at IFS skulle drive med utdanning og fagutvikling i sjelesorg.

Det er disse tankene som preger Institutt for Sjelesorg sin virksomhet også i dag.

I 2016 ble IFS fusjonert med Modum Bad Gordon Johnsens stiftelse og ble da en stiftelse som fikk navnet Modum Bad.

Kommunikasjon

Besøksadresse for Google Maps/GPS:
Einar Lundbys vei 13
3370 VIKERSUND

Når du kommer inn på området til Modum Bad, tar du til venstre og følger veien (Einar Lundbys vei) helt til enden. Her finner du parkeringsplass med mulighet for lading av elbil.

Se våre websider for mer dataljert veibeskrivelse.

Eier

Institutt for Sjelesorg er en del av stiftelsen Modum Bad.

Institutt for Sjelesorg