Garden-i-vintersol-feb--14

Ledig stilling ved Tomasgården

Retreatstedet Tomasgården ved Halden trenger ny daglig leder. Denne våren sørger tre pensjonister for at driften går som normalt.

– Vi søker etter en som har kall til å arbeide med retreat. En familie må gjerne søke. Hvis en kan arbeide i Halden og den andre på Tomasgården, kunne det være ideelt, sier Aslaug Espe.

Hun er for tiden daglig leder.

Tomasgården ligger ved sjø og stille vann på Kornsjø, tre mil fra Halden. Stedet har god søkning og samarbeider med Sandom Retreatsted.

Her er mer fullstendige opplysninger om stillingen:

STILLING LEDIG VED TOMASGÅRDEN

Vi søker etter personer som har hjerte for retreat og som kan leve med en fleksibel arbeidstid, et nøkternt lønnsnivå og mye velsignelse.

Vi har ledig 60% stilling som daglig leder/ retreatmedarbeider

Teamet/husfolkets oppgaver omfatter bl.a.:
Programplanlegging, rekruttering av og kontakt med frivillige husfolk og retreatledere

  • Ledelse av retreater/ husfolk under retreater
  • Tilrettelegging for retreater med menyplanlegging, innkjøp, renhold
  • Løpende drift og vedlikehold av bygningsmassen, dugnader
  • Administrasjon, markedsføring og økonomi. Sandom Retreatsenter ivaretar noen administrative/ økonomiske oppgaver for Tomasgården.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Personlige egenskaper vektlegges. Husfolket utgjør et lite team der alle er avhengig av hverandre, har et tett samarbeid, og innsatsen til den enkelte medarbeider er viktig.
  • Evne til å arbeide selvstendig. Å kunne se hva som må gjøres, ha blikk for detaljene, fleksibilitet og god samarbeidsevne er viktige stikkord.
  • Utdannelse og/eller arbeidserfaring fra stillingens hovedarbeidsområder.

Vi vil legge til rette slik at det er mulig å kombinere arbeid på Tomasgården med deltidsstilling utenfor retreatgården. Vi avtaler oppgaver og en stillingsprosent som passer deg/dere og Tomasgården.

Ektepar oppfordres til å søke.

På Tomasgården tilbyr vi bolig i husfolkhuset. Dette er en god familiebolig som også inneholder en liten hybelleilighet med egen inngang. Det er ønskelig at vår(e) nyansatte kan flytte til Kornsjø.

Tiltredelse etter avtale.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Fungerende leder Aslaug Espe, tlf. 416 99 337
Styreleder Roger Dahl, tlf. 959 75 478

Søknad med CV og referanser sendes:
Sandomstiftelsen ved styreleder Roger Dah
e‐post: [email protected]
Søknadsfrist: 30. april.

Tomasgården ligger ved skog og stille vann på Kornsjø, tre mil fra Halden. Retreatstedet har plass for inntil 11 gjester, har helårsdrift og opplever god søkning. Tomasgården og Sandom (Lom) eies av den økumeniske Sandomstiftelsen, som har som sitt formål «… å føre mennesker inn i et nært fellesskap med Jesus Kristus» Tomasgårdens faste husfolk har ansvaret for å drive og utvikle stedet, i samarbeid med styret og et nettverk av frivillige.