Andaktsrom

Tre stillinger ledige på Tomasgården

Tomasgården, et av landets ledende retreatsted nær Halden, har ledige stillinger som daglig leder, retreatarbeidere eller husfolk.

Vi søker etter personer som har hjerte for retreat, som kan leve med en fleksibel arbeidstid, et nøkternt lønnsnivå og mye velsignelse. Vi har ledig inntil 3 deltidsstillinger (1,6 årsverk til sammen). 

Arbeidsoppgaver vil være daglig leder, programplanlegging, rekruttering av og kontakt med frivillige husfolk og retreatledere. Ledelse av retreater/være husfolk under retreater, tilrettelegging for retreater med menyplanlegging, innkjøp, renhold, løpende drift og vedlikehold av bygningsmassen, dugnader og oppfølging av administrasjon, markedsføring og økonomi.

Å være retreatarbeider betyr fleksibel arbeidstid, et nøkternt lønnsnivå og mye velsignelse. Tomasgården ligger idyllisk til på Kornsjø, 3 mil fra Halden, og eies av Sandomstiftelsen.  

Se https://tomasgarden.no/  for mer informasjon om virksomheten. Ta gjerne kontakt for mer informasjon med daglig leder Anne Sture, tlf. 48 91 281 / 69 19 78 20 eller styreleder Roger Dahl, tlf. 959 75 478.
Søknader sendes Sandomstiftelsen ved Roger Dahl på epost: [email protected]

Søknadsfrist er 10. mai.
Fullstendig utlysning finnes på https://tomasgarden.no/wp-content/uploads/2018/04/2018-Fullstendig-husfolkannonse-Tomasg%C3%A5rden.pdf