Johannesgården

Johannesgården

Foruten noen retreater i året, kan du leie rom på Johannesgården for kortere eller lengre tid. Om det er til ferie, studier eller stillhet og bønn.

Adresse: Holtevegen 190, 2372 Brøttum   Telefon: 93035018   Epost: [email protected]   Nettside: johannesgarden.no   Kart: Google Maps  


Tilbud

Foruten noen retreater i året, kan du leie rom på Johannesgården for kortere eller lengre tid. Om det er til ferie, studier eller stillhet og bønn.  
På sommeren tar vi imot pilegrimer og ellers er Johannesgården et godt sted for små grupper som kan leie stedet for retreat, lederskapssamlinger ol.

Stedet

Johannesgården ligger 10km sør for Lillehammer, 17km nord for Moelv og 21km fra Sjusjøen. Den er opprinnelig et småbruk som har vært drevet med sau. Fra år 2000 ble den innviet som retreatgård.  Vi har 10 rom og 16senger. På tunet ligger et gammelt stabbur som er bygget om til kapell, og til sommeren håper vi å få ferdig himmelkapellet, et lite stille rom oppe i lia i tilknytning til meditasjonsstien på gården. Vi ønsker å legge tilrette slik at du, uten sosiale eller åndelige krav, kan få slappe av i et miljø av stillhet og bønn. Vi omgir oss med en hage og et levende gårdsmiljø, og tett på et stort friluftsområde med skogsveier, merkede stier og på vinteren oppkjørte skiløyper.

Kommunikasjon

Til Lillehammer går det tog Skien-Trondheim via Gardermoen. Dessuten er det mange ekspressbusser som stopper på Lillehammer. Fra Bergen, Molde og Måløy. Det går enkelte busser fra Lillehammer til Johannesgården, taxi selvfølgelig eller vi kan være behjelpelige med å hente. På retreatene legger vi alltid opp til å hente/kjøre.
Avstanden fra Oslo er ca 17mil - 2,5time med bil.

Eier

Karen Graaten