Grosås Senter

Grosås Senter

Nær Gud. Nær mennesker.

Adresse: Grosås , 4724 Iveland   Telefon: 91 66 27 70   Epost: [email protected]   Nettside: grosas.no   Kart: Google Maps  


Tilbud

Grosås Senter tilbyr retreater og ulike kurs med klar kristen profil. Vi har månedlige retreater. Av kurs arrangere vi flere slik som Hjertehagekurs med Gro Rykkelid, ekteparweekender, Nettverk for sjelesørgere, mannsweekender, kvinnedag, og mye mer! Alt med en klar kristen profil.

Se nettsiden vår www.grosas.no for mer informasjon!

Stedet

I nydelige og fredelige omgivelser i Iveland kommune i Aust-Agder, finner du idylliske Grosås Senter. Senteret er utgått fra en gård med røtter tilbake til 1500-tallet. Det skal ha vært gårdsdrift på stedet siden 3-400 tallet e.Kristus.

Grosås Senter er organisert som en stiftelse, og vi har de siste årene bygd ut senteret med gode fasiliteter. Låven er hovedhuset med godt møtelokale, kjøkken og spisesal. "Gjestehuset" har 8 rom med høy standard samt peisestue, tekjøkken og møtefasiliteter. Overnattingskapasitet finnes også i gårdens hovedhus, i leiligheten "Glede" og i hytter som finnes på området. Vi har også eget kapell "Smia" som er mye brukt til å søke Gud i stillhet og i retreater.

Velkommen til oss for å søke Guds nærhet i stille og fredelige omgivelser!

Kommunikasjon

Fly til Kjevik eller tog til Kirstiansand. Deretter med bil opp rv. 9 til Kilefjorden. Følg der skilt til Iveland. Ca 4 km fra Kilefjorden, lite skilt til Grosås.

Eller buss fra Kristiansand til Evje/Hovden. Avstigning ved Kilefjorden. Kan avtale at vi henter ved Kilefjorden. (Ring oss),

Eier

Grosås Senter er en stiftelse, og styret er høyeste organ.