Aarholt-tunet Gjestegård

Retreatkalender

23. november Kl. 18:00

Førjuls-retreat. Keltisk inspirert.

Bibel-, sanse- og naturmeditasjoner.


Aarholt-tunet Gjestegård


Tilbud

FØRJULS - RETREAT.  KELTISK INSPIRERT  

23. - 26.  NOVEMBER 2017

 

Pris kr 3.300,-    (Fleksipris: 2.900,-  til 3.900,-)

Programmet starter kl. 18.00 på torsdag og slutter kl. 14.00 på søndag. Det er mulig å være lenger for dem som ønsker det.

 

Retreat over 3 døgn i førjulstiden. Stillhet, Bibel-, sanse- og naturmeditasjoner, tidebønner og gudstjenester inspirert av den keltiske tradisjonen.

 

Tidebønner: 
Dagen rammes inn av tidebønner. Både Bibelen og keltisk spiritualitet er med på å prege tidebønnene, og tekstene markerer at vi er i adventstiden. Vi feirer nattverd torsdag kveld og søndag formiddag. 
 

Bibel-, sanse-  og naturmeditasjoner: 
Meditasjonene på denne retreaten er også inspirert av den keltiske tradisjonen. De er et møtepunkt mellom Bibelen og skaperverket. Vi bruker sansene våre til å oppfatte omgivelsene, og vi lar ord fra Bibelen ledsage oss slik at sanseopplevelsene kan bli en meditativ øvelse. Noen av meditasjonene vil foregå utendørs. Ta med varme klær. På andre dypper vi lys og baker flattbrød/nattverdbrød. Ellers er det stillhet, også ved måltidene. Under måltidene spilles det musikk. 

Svein Aarholt er ordinert prest i den norske kirke. Han er eier og vertskap på Aarholt-tunet sammen med sin kone Ingfrid Weydahl. 

Påmelding og spørsmål til Aarholt-tunet. Husk å oppgi dato på helgen det gjelder.
Økonomi skal ikke trenge å være avgjørende for om du kan komme på en tre døgns retreat eller ikke. Vi har derfor fleksipris fra kr 2.900,- til 3.900,- på tre døgns retreater arrangert av Aarholt-tunet. Si fra om dette er aktuelt for deg.

Påmelding gjøres til Aarholt-tunet. mail: aarholt@online.no

 

-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bestilling:Merk emnefeltet med "retreat-dato" og navnet ditt. Oppgi også adresse og telefonnummer

når du bestiller plass.

aarholt@online.no

www.aat.no

tlf. 33 33 90 96 


adresse: Aarholt-tunet,

Årholtv. 80, 3160 Stokke 


Stedet

"UTVIKLING AV MENNESKER". Aarholt-tunet Gjestegård ligger i Stokke i Vestfold. Stedet har vært i familiens eie i over 500 år. Gamle tømmerbygninger er sjarmerende restaurert i en gjenbruksfilosofi. Bad i alle rom / leiligheter. Kapell i den gamle låven. Mange stier i Bøkeskogen. Jorda drives økologisk. VISJONEN for stedet er "UTVIKLING AV MENNESKER"  - og det gjelder på alle plan. Stedet serverer gjerne mat som er sunn, ureist, økologisk og fair trade.  I tillegg til retreater driver ekteparet PREP-samlivskurs, bondegårdsferie med aktivitetsprogram for hele familien og leirskole. Ellers i året taes det imot kursgrupper.  


Kommunikasjon

Bil. Tog til Stokke jernbanestasjon, buss opp til Aarholt-tunet på ettermiddagen (eller bli hentet hvis siste buss har gått).  Vi bor også i nærheten av Torp flyplass. Se kartbeskrivelse på:www.aat.no og gå til KONTAKT INFO  og  KART.


Eier

Eier:  Ingfrid Weydahl og Svein Aarholt på Aarholt-tunet Gjestegård og Retreatsted.

Kontakt

Adresse: Årholtveien 80
Telefon: 33 33 90 96
Faks: 33 33 90 97
Epost: aarholt@online.no
Nettside: http://www.aat.no
Klikk her for kart